Casa de la Cultura Sant Cugat


Casa de Cultura Sant Cugat

Localització
Sant Cugat del Vllès
Promotor
Ayuntamiento de San Cugat del Vallès
Co-Autors
M. Gallego
Data Projecte
2005
Sup. Construida
1.850 m²

Reforma i Ampliació de la Sala de Cultura de Sant Cugat

El tret més important de les intervencions a realitzar a nivell funcional és el d’ubicar una gran sala d’actes, fora de l’actual edifici, a nivell de la planta semisoterrada. Aquesta intervenció allibera un gran metratge en les plantes inferiors, alhora que l’edifici se n’aprofita convertint la coberta d’aquesta nova sala en l’accés que un equipament d’aquest tipus necessita i que fins ara no havia tingut. Es planteja fer un nou cos edificat adossat a la façana lateral sud. L’ampliació proposada, d’uns quatre metres de sobresortit, agafaria tota l’amplada i alçada de l’edifici assolint el protagonisme singular que ara li manca a l’edifici. Aquest afegit permet resoldre el problema de localització de l’accés principal, la millora de les dependències de servei, la introducció d’un espai a doble alçada i la ubicació dels climatitzadors.


TORNAR A PROJECTES