1995 / Edificio de Servicios Volumen Norte, Valle de Núria

Títol del Projecte: Edifici de Serveis Volum Nord a Vall de Núria
Localització: Vall de Núria / Queralbs (Girona)
Promotor: FMGP
Data del Projecte: Setembre de 1995
Data fi de les obres: Gener de 1997
Sup. Construïda: 800 m2
Premis i Distincions: Premi Nacional Pizarra 1998

El Volum Nord es una edificació de nova planta que s’ha d’integrar en el conjunt històric edificat a la Vall de Núria, mantenint les característiques estétiques i tipològiques de l’alta muntanya, sense renunciar a les noves tècniques constructives i d’instal.lacions i a l’expresió d’edifici contemporàni.

L’edifici ha de resoldre la dispersió dels serveis d'esports d'hivern, administració i comercials que pateix el conjunt, i augmentar-los per tal d'assolir el nivell de servei i qualitat que a mitjà termini son necessaris, i també resoldre les circulacions d'accés al conjunt des de l'estació.

Es planteja amb l’aparença d'edificació aïllada. La configuració del volum construït aconsegueix una bona adaptació amb l’entorn que es manifesta per la coberta i el predomini de l'horitzontalitat en la composició del conjunt

 

/
A+M / arquitectes | Jaume Arderiu + Tomàs Morató | TEL +34 932 680 259 | +34 932 683 807 | info@amarq.net      Web design: Albert Claret // JAMBO WEB