1998-11 / Centre Comercial Servei Estació

Títol del Projecte: Rehabilitació Integral de l'Edifici del Centre comercial Servei Estació.
Localització: Barcelona
Promotor: Servei Estació S.A.
Data del Projecte: Octubre de 1999
Empresa Constructora: INCE S.A.
Sup. Construïda: 8316,48 m2

La rehabilitació d'aquest edifico racionalista de l'arquitecte Soteras, té com a intenció permetre l'augment de superfície de venda al publico en les plantes superiors de l'edifico solucionant per a això les exigències tant normatives com a programàtiques que això comporta.
La característica fonamental d'aquest edifici és sens dubte el seu excepcional entorn paisatgístic, comparteix pati interior d'illa amb la casa Batlló i casa Ametller, la cura llavors en el tractament de les façanes i la recuperació del pati interior, tenen a veure amb les pròpies d'un edifici històric, amb un entorn urbà protegit pel catalogo del departament de patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona.


/
A+M / arquitectes | Jaume Arderiu + Tomàs Morató | TEL +34 932 680 259 | +34 932 683 807 | info@amarq.net      Web design: Albert Claret // JAMBO WEB