2005 / Casa de Cultura de Sant Cugat

Títol del Projecte: Rehabilitació i ampliació de la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès.
Localització: Sant Cugat del Vallès.
Promotor: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
Data del Projecte: Desembre 2005.
Sup. Construïda: 1.850,00 m2.
Autors: Tomàs Morató / Moisés Gallego

El tret més important de les intervencions a realitzar a nivell funcional és el d’ubicar una gran sala d’actes, fora de l’actual edifici, a nivell de la planta semisoterrada. Aquesta intervenció allibera un gran metratge en les plantes inferiors, alhora que l’edifici se n’aprofita convertint la coberta d’aquesta nova sala en l’accés que un equipament d’aquest tipus necessita i que fins ara no havia tingut. Es planteja fer un nou cos edificat adossat a la façana lateral sud. L’ampliació proposada, d’uns quatre metres de sobresortit, agafaria tota l’amplada i alçada de l’edifici assolint el protagonisme singular que ara li manca a l’edifici. Aquest afegit permet resoldre el problema de localització de l’accés principal, la millora de les dependències de servei, la introducció d’un espai a doble alçada i la ubicació dels climatitzadors

/
A+M / arquitectes | Jaume Arderiu + Tomàs Morató | TEL +34 932 680 259 | +34 932 683 807 | info@amarq.net      Web design: Albert Claret // JAMBO WEB